Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Vážná dopravní nehoda

CHEBSKO - Doplnění informace: Řidič vjel na červenou do křižovatky. 

Doplnění informace:

Včera v pozdních odpoledních hodinách sdělili chebští kriminalisté 50letému muži z Mariánských Lázních obvinění pro přečiny Těžké ublížení na zdraví z nedbalosti a Usmrcení z nedbalosti. Trestní stíhání bude nadále vedeno na svobodě, jelikož byl obviněný muž dnes propuštěn státním zástupcem na svobodu. V případě odsouzení hrozí muži až osmiletý trest odnětí svobody.

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová
1. 4. 2018

Dnes krátce po poledni došlo k vážné dopravní nehodě v Mariánských Lázních na světelné křižovatce v ulici Chebská. Řidič osobního vozidla z dosud nezjištěných příčin vjel na červenou do odbočujícího pruhu a při průjezdu křižovatkou se střetl se dvěma chodci, kteří právě přecházeli se svými dvěma psy přes přechod pro chodce. Sražený muž i přes poskytnutou první pomoc střet s vozidlem nepřežil a sražená žena byla s vážnými poraněními letecky transportována do nemocnice v Plzni. Řidič osobního vozidla byl též se svými zraněními převezen rychlou záchrannou službou do nemocnice v Chebu.

Policisté na velmi frekventované křižovatce řídili provoz a dopravu částečně odkláněli na odbjízdnou trasu. Policisté se případem nadále zabývají.

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová
30. 3. 2018
 

Odkazy do noveho okna

M. Lázně

M. Lázně 

Detailní náhled

M. Lázně

M. Lázně 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem