Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vážná dorpravní nehoda a havárie na Kladensku

KLADENSKO Během patnácti minut policisté vyjížděli k dvěma dopravním nehodám se zraněním. 

Kladenští policisté vyjížděli v průběhu patnácti minut krátce před jedenáctou hodinou k vážné dopravní nehodě a dopravní havárii, při kterých byli zraněni čtyři účastníci silničního provozu a zasahoval vrtulník.
 
Dnešního dne 15. srpna 2014 v dopoledních hodinách byla oznámena dopravní nehoda na křižovatce nedaleko obce Buštěhrad- Stehelčeves - Libochovičky ze sjezdu z rychlostní komunikace č. 1/7.
 
Při dopravní nehodě se střetla dvě osobní vozidla, a to Škoda Felicie s třiceti osmiletým řidičem a Ford Siera, který řídil třiceti jednaletý muž . V každém vozidle byla dvoučlenná posádka. Při dopravní nehodě byly zraněny celkem tři osoby, a to dvě osoby utrpěly zranění lehčího charakteru, s kterým byly převezeny do kladenské nemocnice. Třetí zraněnou byla třicetiletá spolujezdkyně, která utrpěla vážná zranění a byla transportována vrtulníkem letecké záchranné služby do motolské nemocnice v Praze. Policisté u obou řidičů provedli dechovou zkoušku, která byla s negativním výsledkem.
 
Pozemní komunikace byla uzavřena a byl proveden odklon dopravy. Příčina dopravní nehody se prošetřuje.
 
K další dopravnímu zásahu vyjížděli policisté několik minut před jedenáctou hodinou téhož dne do ulice ČSA v Kladně, kde se stala dopravní havárie na silnici ve směru do Rozdělova.
.
Čtyřiceti tříletý motorkář z dosud nezjištěných příčin havaroval a byl se svým zraněním převezen sanitním vozidlem rychlé záchranné služby do kladenské nemocnice. Příčina dopravní havárie je tuto chvíli předmětem šetření.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
15. srpna 2014  
 

vytisknout  e-mailem