Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vážná nehoda na R7 u Smolnice

LOUNY - Řidič naboural do odstavené dodávky a přitom zranil člověka...  

Řidič naboural do odstavené dodávky a přitom zranil člověka

V pondělí, krátce po 12. hodině, se na silnici I. třídy č. 7, poblíž obce Smolnice, odehrála vážná dopravní nehoda. Došlo k ní poté, co 26letý řidič osobního vozidla zn. Renault Megane jel ve směru od Prahy na Chomutov a plně se nevěnoval řízení. Přední částí vozu narazil do levé zadní části dodávkového vozidla zn. VW Transporter, jehož osádka prováděla práce na vozovce - vyměňovala patníky. Při nehodě byl zraněn 45letý pracovník , který zrovna v momentě střetu zavíral zadní čelo dodávky. Utrpěl zlomeninu lýtkové kosti a hlubokou tržnou ránu levého stehna s předpokládanou dobou léčení asi dva měsíce. Alkohol byl u všech účastníků dopravní nehody vyloučen na místě provedenou dechovou zkouškou. Způsobená škoda byla odhadnuta na 70 tisíc korun. Nehoda je dále v šetření policie.

Vypátrali a zadrželi útěkáře

V pondělí večer předvedli strážníci Městské policie Louny na policejní služebnu 17letého mladíka z Loun, na kterého vydal 7. října tohoto roku příkaz k zatčení Okresní soud v Liberci. Mladík, byl na útěku od 26. září letošního roku z jednoho výchovného ústavu, kde má nařízenou ústavní výchovu. Útěkáře umístili policisté do cely předběžného zadržení, než následující den rozhodne soudce o jeho dalším osudu.  Pátrání po dotyčném bylo odvoláno.

Z firmy zmizela elektronika

Škodu přesahující 300 tisíc korun napáchal v minulých dnech dosud nevypátraný zloděj, který se vloupal do areálu jedné firmy v Bezděkově u Žatce. Když překonal oplocení objektu, rozbil okno u kanceláře a vnikl dovnitř. Následně odcizil různé elektronické zařízení. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli pátrají.

    

vytisknout  e-mailem