Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Včera řidiči na Českolipsku bourali ve větší míře

ČESKOLIPSKO - Policisté dokumentovali nejrůznější dopravní karamboly. 

Včera kolem 13.30 projížděla 24letá řidička osobního vozidla Mitsubishi Carisma Sluneční ulicí v České Lípě  směrem ke křižovatce s ulicí Žitavskou, přičemž  zde nedala přednost po hlavní silnici přijíždějícímu osobnímu vozidlu značky Fiat Seicento a vjela mu do jízdní dráhy. Následný střet fiat otočil na střechu a jeho řidič utrpěl zranění, se kterým ho zdravotníci zdravotnické záchranné služby převezli na ošetření do nemocnice.

K další nepříjemné nehodě vyjeli dopravní policisté kolem 14.20. V té době 37letý řidič osobního vozidla značky Ford Focus vyjížděl z centra města České Lípy na Nový Bor po silnici I/9 a dostatečně nesledoval dění před sebou. Když před ním jedoucí řidička osobního vozidla značky Renault Fluence zastavila v koloně před semaforem, zezadu do ní narazil a tím posunul její vozidlo na před ní stojící auto.  Přitom se ve fordu aktivoval airbag, který řidičce přivodil blíže nespecifikované zranění, se kterým musela být ošetřena v nemocnici.

K další nehodě policisté vyjížděli  v 17.00, kdy 38letá řidička osobního vozidla Peugeot 307 jedoucí po silnici II/262 od Dobranova na Českou Lípu při odbočování na křižovatce se silnicí III/2623 při odbočování vlevo nedala přednost protijedoucímu motocyklistovi, se kterým se střetla. Sedmadvacetiletý motorkář přitom utrpěl blíže nespecifikované zranění, se kterým ho zdravotnická záchranná služba transportovala letecky do liberecké nemocnice.

12. 5. 2017
por. Bc. Ivana Baláková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

nehoda č. 1

nehoda č. 1 

Detailní náhled

nehoda č. 2

nehoda č. 2 

Detailní náhled

nehoda č. 3

nehoda č. 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem