Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ve městě neměla co dělat

TEPLICE - Dubí musela opustit; Z místa činu ujížděl na kole a další zprávy.  

Ve městě neměla co dělat
     Sdělení podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání si „vykoledovala“ 26letá žena, která nerespektovala pravomocné rozhodnutí úřadů.
     Městský úřad v Dubí ji v minulosti opakovaně potrestal pokutou a navíc tříměsíčním zákazem pobytu na území obce, protože nabízela v rozporu se zákonem poskytování sexuálních služeb.
     Protože toto rozhodnutí ignorovala, musela po provedení nezbytných úkonů za asistence policejní hlídky opustit území města Dubí. Případem se nyní bude zabývat soudce, který ji může poslat až na dva roky za mříže.
Ve městě neměla co dělat.mp3 
 
Z místa činu ujížděl na kole
     Z přečinu krádeže ve stadiu pokusu byl obviněn 27letý muž, kterého policisté důvodně podezírají z vloupání do vozidla, ke kterému došlo 21. srpna v Teplicích.
     Muž je podezřelý, že se po rozbití okna vloupal do terénního vozidla, než však stačil něco odcizit, vyrušil ho majitel auta. Zloděj sedl na své kolo a chtěl z místa činu odjet, poškozený ho ale po krátké honičce dostihl. Nakonec se mu sice vysmekl a podařilo se mu zmizet v přilehlých ulicích, policisté ale podezřelého na základě indicií poskytnutých majitelem vozidla vypátrali. Pokud soudce uzná obviněného vinným, může strávit až dva roky ve vězení.
Z místa činu ujížděl na kole.mp3 
 
Krádež jízdních kol objasněna
     Krádež jízdních kol, ke které došlo koncem srpna v Krupce, objasnili policisté z tamního obvodního oddělení. Dva muži ve věku 25 a 23 let jsou podezřelí, že ve večerních hodinách vyšplhali na balkon v prvním nadzemním podlaží, ze kterého odcizili dvě starší horská jízdní kola v celkové hodnotě tisíc korun.
     Oba si na policejní služebně převzali sdělení podezření z přečinů krádeže a porušování domovní svobody, za které jim v případě uznání viny hrozí až tříletý trest odnětí svobody.
Krádež jízdních kol objasněna.mp3 
 
Z hydrantů zmizely hadice
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v panelovém domě v Teplicích odcizil vybavení hydrantových skříní. Odnesl si šest požárních hadic s proudnicemi, čímž poškození společnosti způsobil škodu přibližně deset tisíc korun. Policisté věc prověřují pro podezření z přečinu krádeže a po pachateli intenzivně pátrají.
 
Nafta láká zloděje
     Krádež pohonných hmot z nákladního vozidla vyšetřují bílinští policisté. Neznámý pachatel v nočních hodinách v katastru obce Chotějovice odčerpal z palivové nádrže zaparkovaného tahače celkem sto litrů nafty.
     Škoda byla vyčíslena na tři a půl tisíce korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví maximálně dvouletý trest odnětí svobody.
 
 
Teplice, 6. 9. 2013, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 207
email: pistp@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem