Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Ve středu do Jablonce přijede AC Sparta Praha

JABLONEC NAD NISOU - Policisté jsou připraveni v souvislosti se zítřejším fotbalovým utkáním chránit bezpečnost a veřejný pořádek. 

Ve středu 16. dubna v 16.45 hodin začne na stadionu CHANGE ARENA v Jablonci nad Nisou fotbalové utkání Poháru České pošty mezi mužstvy FK Baumit Jablonec a AC Sparta Praha.
 
Na základě dosud získaných informací policisté vyhodnotili tento zápas jako rizikový a lze předpokládat, že ze strany některých neukázněných příznivců klubů a diváků by mohlo dojít k narušení veřejného pořádku. Z tohoto důvodu je na tuto sportovní akci připraveno ze strany Policie České republiky bezpečnostní opatření, jehož cílem je zajištění veřejného pořádku, klidu a bezpečnosti na teritoriu města Jablonec nad Nisou a jeho okolí.
 
Policie České republiky žádá všechny návštěvníky uvedeného utkání, kteří do místa jeho konání přijedou motorovými vozidly, aby s nimi parkovali na místech tomu určených a respektovali dopravní značení o zákazech stání i zastavení.
 
Dále upozorňujeme všechny občany na dočasnou úpravu dopravního značení v ulicích Vrkoslavická a U Stadionu, která bude platit již před zahájením samotného utkání, v jeho průběhu i bezprostředně po jeho ukončení. Z důvodu zajištění nerušeného průběhu celé akce žádáme všechny občany, kterých se toto opatření dotkne, aby jej respektovali a dbali pokynů členů pořadatelské služby, kteří budou na místech přítomni.
 
Návštěvníky fotbalového utkání, kteří svá vozidla budou mít zaparkovaná na parkovišti u obchodního centra Kaufland, informujeme také o tom, že bezprostředně po skončení zápasu bude pro jejich odjezd z tohoto místa otevřen i boční nouzový výjezd do ulice Masná. Jedná se o opatření, které sníží riziko tvoření kolon na parkovišti při hlavním výjezdu do ulice Turnovská, proto žádáme řidiče, aby této možnosti výjezdu plně využili.
 
 
nprap. Dagmar Sochorová
15. dubna 2014

vytisknout  e-mailem