Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ve třech se to lépe táhne

MOST - Policie obvinila trojici za vloupání do bytu; Nákupy nedokončili .... 

Dva muže a jednu ženu obvinila mostecká policie z trestného činu krádeže vloupáním, porušování domovní svobody a neoprávněné držení platební karty. Pachatelé spolu jednoho prosincového dne v jedné obci na Litvínovsku vnikli oknem do bytu. Uvnitř pak odcizili výrobky spotřební elektroniky, peníze, platební kartu a další věci, vše v celkové hodnotě pěti tisíc korun. Část lupu policie u jednoho z pachatelů nalezla. Obvinění jsou policisty stíháni na svobodě.

Porazil chodkyni na silnici
Z trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti obvinil policejní komisař 40 letého motoristu. Ten měl koncem roku nedaleko centra města Mostu porazit na silnici ženu, která vozovku přecházela. Chodkyně po střetu utrpěla těžké zranění, se kterým se bude léčit až několik měsíců.

Nákup ženy nedokončily
Nákup v jednom mosteckém supermarketu skončil včera pocitem bezmocnosti pro jednu starší ženu. Ta si svoji kabelku zavěsila na nákupní vozík. Toho si všiml zloděj, který se po prodejně též pohyboval. Vyčkal chvilky nestřeženého okamžiku a cizí tašku si přivlastnil. Poškozenou ženu tak připravil i o osobní doklady a platební karty. Případ krádeže šetří mostečtí policisté.
Stejně hořkou zkušenost se zlodějem má i žena z Litvínova. I ona si při nakupování v supermarketu v Litvínově odložila tašku do  nákupního vozíku a zapomněla jí sledovat. Přítomný lapka byl rychlý a nepozorovaně kabelku z vozíku odcizil.

Kradl, teď je ve vězení
Ve věznici si přebral usnesení o zahájení trestního stíhání 30 letý muž. Toho mostecká policie obvinila z trestného činu krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněné užívání cizí věci. Pachatel se měl již v únoru v Mostě ve starší zástavbě vloupat v noci do zaparkovaného vozidla, které odcizil a odjel s ním na Teplicko. Odcizené vozidlo bylo zajištěno, chybělo v něm autorádio. Obviněný má na svědomí i krádež vloupáním, když vnikl násilím v Mostě do bytu, ve kterém byl vyrušen majitelem bytu. Přesto se mu podařilo při útěku odcizit dámskou kabelku s věcmi. Obviněný svým jednáním způsobil škodu ve výši 13 tisíc korun. Ve věznici je pro jinou trestnou činnost.

 

vytisknout  e-mailem