Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Večerní nehoda

České Budějovice - Řidič terénního vozidla nedal přednost a po nárazu skončil v oplocení. 

Od včerejšího večera vyšetřují českobudějovičtí dopravní policisté nehodu na křižovatce Lidická x Mánesova v krajském městě.  V 19:15 hodin jel řidič osobního vozidla tovární značky Toyota Corolla, po ulici Mánesova ve směru od ulice Nádražní k ulici Boženy Němcové, tedy po hlavní pozemní komunikaci v levém jízdním pruhu, přičemž v tu dobu přijížděl řidič osobního vozidlo tovární značky Toyota Land Cruiser, který pravděpodobně při příjezdu na křižovatku ulic Mánesova a Lidická třída nedal přednost v jízdě vozidlu Toyota Corolla, vjel do prostoru křižovatky, kde se srazil s přední částí druhého vozu.

V důsledku nárazu bylo vozidlo Toyota Corolla vychýleno ze směru jízdy a následně se otočilo do opačného směru jízdy, přičemž se zastavilo v pravém jízdním pruhu. Vozidlo Toyota Land Cruiser, bylo také nárazem vychýleno ze směru jízdy mimo komunikaci, dále narazilo do oplocení vpravo mimo komunikaci u objektu Hardtmuthova vila.

Při nehodě naštěstí nedošlo k zranění osob a provedený teste na alkohol a jiné návykové látky vyšel u obou řidičů negativně.

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

13. ledna 2022

Odkazy do noveho okna

DN Lidická x Mánesova 1.

DN Lidická x Mánesova 1. 

Detailní náhled

DN Lidická x Mánesova 2.

DN Lidická x Mánesova 2. 

Detailní náhled

DN Lidická x Mánesova 3.

DN Lidická x Mánesova 3. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem