Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Věci odložené ve vozidle lákají zloděje

JABLONEC N.N. - Nedávejte příležitost zlodějům a další zprávy 


Věc ve vozidle přilákala zloděje
V průběhu noci z pondělí na úterý došlo v Jablonci n.N. v ulici Mšenská k vloupání do zaparkovaného vozidla VW Caddy. Neznámý pachatel rozbil okno vozidla, protože viděl v kabině vozidla viditelně odloženou tiskárnu. Z vozidla zmizela nejen tiskárna, ale i propojovací kabely a klíče. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 17 000 Kč. Opět varujeme občany, aby věnovali větší pozornost skutečnosti, že věci viditelně odložené ve vozidle jsou snadnou kořistí zlodějů.

Lyžaři bez lyží
Rekreanti z Berouna uložili po ukončení sjezdování na Kořenově troje carvingové lyže značky Fischer a Blizzard do držáku na střeše vozidla Opel Vectra. V průběhu hodiny, než se stihli občerstvit, jim neznámý pachatel všechny lyže z držáku ukradl. Způsobená škoda představuje částku 24 000 Kč.

Postaví si svůj motocykl
Neznámý pachatel se vloupal do kůlny v Proseči nad Nisou v ulici Horní. Buď měl štěstí nebo věděl, že v kůlně nalezne spoustu náhradních dílů na motocykl Yamaha. Majiteli kůlny vyčíslil hodnotu odcizených náhradních dílů na částku přesahující 350 000 Kč.

 

 


Zalekl se protijedoucího
V úterý 23.2.2010 v 16,10 hodin došlo ve Zlaté Olešnici k dopravní nehodě. S vozidlem Fiat Ducato jel ve směru od Velkých Hamrů na centrum obce 42-letý muž z Velkých Hamrů. Při průjezdu levotočivé zatáčky se údajně zalekl protijedoucího vozidla, počal brzdit, dostal na mokrém povrchu vozovky smyk, vyjel vpravo mimo vozovku a narazil do stromu. Výsledkem nehody je způsobená hmotná škoda ve výši 90 000 Kč. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Provinilý řidič si z nehody odnáší i blokovou pokutu ve výši 2 000 Kč.
 

Tisková mluvčí
por.Mgr.Ludmila Knopová

 


 

vytisknout  e-mailem