Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Věci z bytu

CHOMUTOV - Z bytu zmizely věci za sedm tisíc korun, Incident poblíž restaurace..... 

Věci z bytu

Policisté z Chomutova prošetřují jednání 35leté místní obyvatelky. Žena z bytu v Holešické ulici odcizila před časem postel, komoru, skříňku a tři kusy obrazů. Hodnotu věcí stanovila majitelka na 7 tisíc korun.

Incident poblíž restaurace

Ve středu ve večerních hodinách došlo poblíž restaurace v Krušnohorské ulici k napadení poškozeného. Dva obyvatelé Jirkova ve věku 31 a 37 let nejdříve muže slovně napadali a pak došlo i na rány pěstí a vyhrožování. Zranění si vyžádalo ošetření u lékaře. Co bylo příčinou celého incidentu, nyní vyšetřují policisté v Jirkově. Násilníkům hrozí obvinění z ublížení na zdraví, nebezpečného vyhrožování a výtržnictví.

Tankoval, neplatil

Chomutovští policisté pátrají po totožnosti zatím neznámého řidiče, který ujel bez placení od benzínové pumpy. Osobní vozidlo Seat Leon přijelo včera kolem páté hodiny odpoledne k čerpací stanici v obci Přečáply. Řidič natankoval pohonné hmoty do vozidla a pak i do připravených nádob v zavazadlovém prostoru. Zaplatit však nešel, nasedl a z místa ujel bez zaplacení hotovosti ve výši 5300 korun. 

1. září 2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem