Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vedení krajského ředitelství se setkalo s radním pro bezpečnost

PLZEŇ - Ředitelé a další představitelé krajských složek IZS se s radním sešli při příležitosti ukončení jeho funkce. Poděkovali mu za dlouholetou a významnou spolupráci v oblasti bezpečnosti města Plzně. 

     Ve čtvrtek 27. října 2022 se na Krajském ředitelství policie Plzeňského kraje uskutečnilo setkání ředitele plk. Jaroslava Vilda, jeho náměstků a ředitele Městského ředitelství Plzeň s bývalým radním pro bezpečnost města Plzně Martinem Zrzaveckým. Schůzky se účastnil i ředitel Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje brig. gen. František Pavlas a ředitel územního odboru Plzeň HZS.
     Ředitelé a další představitelé krajských složek IZS se s radním Zrzaveckým sešli při příležitosti ukončení jeho funkce radního pro bezpečnost. Poděkovali mu za dlouholetou a významnou spolupráci v oblasti bezpečnosti města Plzně, popřáli mu do dalších let hodně úspěchů životních i pracovních. Zároveň mu předali čestné plakety.
     Na setkání byl také představen nový radní pro bezpečnost pan Winkelhöfer. Všichni se shodli, že se těší na spolupráci s novým radním pro bezpečnost panem Winkelhöferem, který se schůzky rovněž účastnil, a že budou v nastavené nadstandardní spolupráci i nadále pokračovat.

por. Mgr. Dagmar Brožová
31. října 2022

Odkazy do noveho okna

Setkání 27.10.2022

Setkání 27.10.2022 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem