Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Velká tričková krádež

Tábor – Nakupovala ve velkém, ale neplatila. 

Policisté táborského obvodního oddělení pátrají po zlodějce, která krátce po čtvrté hodině odpolední úterý dne 17. srpna 2021 kradla v jedné z prodejen s oblečením v komplexu Stop Shop v ulici u Čápova dvora na jižním okraji města Tábora. Dle získaných informací do prodejny vstoupila s velkou plastovou nákupní taškou, do které vložila 36 kusů dámských triček černé barvy s nápisem Nothing to Lose, 24 kusů dámských triček růžové barvy s nápisem Downtown a 13 kusů černých dámských triček rovněž s nápisem Downtown. Následně bez zaplacení prodejnu rychle opustila. Způsobená škoda byla stanovena na částku více než 10 000 korun.

Dle zjištěného popisu se jednalo o ženu středního věku, menší, silné postavy. Lze předpokládat, že na ženu venku čekalo vozidlo, do kterého i s lupem nastoupila.

Žádáme tímto každého, kdo by mohl k objasnění uvedeného skutku přispět jakoukoliv další informací, a to jak k podezřelé nabídce prodeje uvedených triček, tak k výskytu podezřelé ženy s velkou plnou nákupní taškou před prodejnou Stop Shop a identifikaci vozidla, do kterého mohla nastoupit, aby své poznatky předal táborským policistům na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře či telefonní lince 974 238 700. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   krpc.pio@pcr.cz

23. srpna 2021

vytisknout  e-mailem