Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Velký úspěch policisty na mistrovství světa v karate

KARLOVARSKÝ KRAJ - Dovezl 2. místo z mistrovství světa. 

V červnu 2013 hostilo rumunské hlavní město Bukurešť mistrovství světa v karate druhé největší světové federace World Union Karate do Federation. Tohoto mistrovství se zúčastnilo 110 týmů z 31 zemí světa. Mezi nimi byly také tři zástupci Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje a reprezentace České republiky ve složení mjr. Bc. Daniel KRHUT, pprap. Vladimír VRABEC a Jiří JIRÁSEK.
 
Za SKP UNITOP Shodokan Karate Sokolov se představil Jiří Jirásek a nastoupil do bojů v kategorii kata Goju Ryu veteránů B. Probojoval se úspěšně do finále, kde předvedl bezchybný výkon a skončil pouze o jednu desetinu za závodníkem z Itálie a získal pro Českou republiku první medaili za 2. místo.
Dále přišla na řadu eliminace kata Goju Ryu seniorů, kde měla Česká republika dva zástupce Daniela KRHUTA a Vladimíra VRABCE. Daniel KRHUT nedal v eliminačních soubojích soupeřům šanci a postoupil do nedělního finále z prvního místa.
 
Nakonec ve své kategorii získal Daniel Kruhut pro Českou republiku 2. místo. Lepší byl už jen závodník z pořádající země, který si vydobyl náskok o pouhé dvě desetiny a získal tak titul mistra světa. Za účast a dobré jméno, které sportovci ve světě šíří, děkujeme.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
26. června 2013
Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem