Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Velmi nepovedený žert

Písek – Jetětice – Těžko pochopitelný „žert“ zaměstnal na dvě desítky policistů a hasičů, zkomplikoval také dopravu na železnici. 

V neděli 25. dubna večer přijal operační důstojník na lince 158 hovor od rozrušeného rybáře, který zahlédl na Železničním mostě u Jetětic oběšence. Osoba oblečená do tmavé bundy, světlých kalhot a obutá, visela přímo z konstrukce mostu.

Krátce po půl deváté večer na místo vyjížděli policisté i hasiči a dispečink Českých drah zpomalil vlaky, které měly místem dle jízdního řádů ještě večer projíždět. Místo je obtížně přístupné, k osobě se dostali až lezci. Nebezpečný výjezd složek integrovaného záchranného systému a všech zasahujících měl krátce po třiadvacáté hodině opravdu nepochopitelný výsledek. Kdosi si udělal nejapný žert, zaměstnal zasahující úplně zbytečně. Hasiči, kteří se k oběšenci dostali, zjistili, že se jedná o figurínu!

Deset minut před půlnocí policisté zákrok na místě ukončili a dále okolnosti zbytečného nasazení sil a prostředků složek IZS prošetřují. To se opravdu nepovedlo!

 

por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz

26. dubna 2021

 

Odkazy do noveho okna

figurína

figurína 

Detailní náhled

figurína

figurína 

Detailní náhled

figurína

figurína 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem