Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Věřila mu, zklamal

CHOMUTOV - Ženě sebral z tašky peněženku, Bydlel, jedl, ale neplatil.... 

Věřila mu, zklamal
27letý muž z Chomutova je podezřelý z krádeže. Několik dní před svátky v prosinci loňského roku navštívil bar ve středu města. Tam mu poškozená svěřila na hlídání, při odchodu na toaletu, svoji kabelku. Využil příležitost a z tašky ženě sebral peněženku s hotovostí ve výši 5200 korun. Policisté muži sdělili podezření z krádeže, vyšetřování nadále pokračuje.

Bydlel, jedl, ale neplatil
Téměř 7 tisíc korun dluží za poskytnuté služby 29letý muž z Vejprt restauraci na Červeném Hrádku. Několik únorových dnů zde bydlel a využíval další služby restauračního zařízení a pak z místa odjel bez řádného zaplacení. Jeho jednání policisté vyhodnotili jako podvod. V případě odsouzení může za uvedené jednání skončit až na dva roky ve vězení.

Kradl na zahradách
Jirkovští policisté pátrali po totožnosti neznámého pachatele, který v prosinci loňského roku vnikl do zahradní chaty v Telčském údolí a do kůlny na pozemku domu v Otvicích. Z krádeží je podezřelý 23letý mladý muž z okresního města. Z chatky sebral pracovní boty, kabel, nádobí, brusle a další věci. Za sebou zanechal celkovou škodu ve výši 5000 korun. Z kůlny na pozemku domu pak sebral motorový křovinořez, sekačku a další věci. V tomto případě se škoda vyšplhala na 5200 korun. Muž je podezřelý z krádeže a porušování domovní svobody.

Řádil na ubytovně
Nevhodně se choval teprve 18letý mladík na ubytovně v okresním městě. Na toaletě a umývárně rozbil porcelánové umyvadlo a odcizil dvě vodovodní baterie s hadicí. Majitel vyčíslil škodu na téměř 3 tisíce korun. Na muže čeká obvinění z krádeže, neboť se obdobného jednání dopustil i v minulém roce, kdy byl Okresním soudem Chomutov potrestán za přečin krádeže.

Pět na podlahu
Pětice mužů ve věku 28,27,38,27 a 24 let je podezřelá z krádeže. Před časem vnikli do bytu v ulici Školní, který byl v rekonstrukci. Na místě odcizili celkem jedenáct balíků plovoucí podlahy. Majitel škodu upřesnil na 2700 korun. Ve vyšetřování krádeže nyní pokračují chomutovští kriminalisté.

19. února 2015
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz


 

vytisknout  e-mailem