Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Veterán může být vrácen majitelce

Karviná - do dvou týdnů od oznámení krádeže veterána ho karvinští policisté vypátrali 

Začátkem června přijali policisté obvodního oddělení Karviná 1 oznámení o vloupání do garáže v bytovém domě. Majitelka uvedla, že si všimla odstraněného visacího zámku. Vstoupila dovnitř a zjistila, že bylo odcizeno osobní vozidlo ze sedmdesátých let minulého století. Hodnotu veterána vyčíslila na půl milionu korun. V garáži chyběly také další věci, které zde byly uskladněny, např. brusle, zahradnické nářadí, autosedačky. Další hodnotnou věcí, které si majitelka cenila na zhruba 10 000 korun, byl starožitný dřevěný koník pro děti. Celková cena odcizených věcí, mimo automobil, byla vyčíslena na 40 000 korun.

Policisté okamžitě zahájili pátrání nejen po možném pachateli, ale také po odcizených věcech. Místní a osobní znalost, prověřování všech dostupných indicií a v neposlední řadě úzká spolupráce policistů obou karvinských obvodních oddělení a kriminalistů vedla k nalezení veterána. Byly sice již provedeny změny na identifikaci vozidla a odstraněny registrační značky, ale prokazatelně se jednalo o auto poškozené ženy, takže jí může být vráceno. Majitelka by touto cestou chtěla karvinským policistům poděkovat za skvělý přístup a perfektní a rychlou práci při pátrání po chloubě celé rodiny.

Ještě je nutné podotknout, že policisté obvodního oddělení společně s karvinskými kriminalisty usilovně pracují na zúžení okruhu podezřelých osob.

por. Mgr. Daniela Vlčková
oddělení tisku
21. 6. 2023

Odkazy do noveho okna

Poškozený zámek

Poškozený zámek 

Detailní náhled

Veterán

Veterán  

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem