Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Vězeň na útěku - aktualizace

Kriminalisté hledají vězně, který odešel z nestřeženého pracoviště neznámo kam. Kontaktujte prosím linku 158 pokud víte, kde se nachází. 

Hledaný vězeň byl naposledy viděn dnes kolem páté hodiny ráno ve firmě v Praze 10 - Štěrboholy, kde vykonával přidělenou práci. Následně pracoviště bez povolení opustil a odešel neznámo kam.  Muž je přibližně 175 cm vysoký, v současné době je ostříhán do hola a má hnědé oči. V době odchodu měl na sobě černé monterky, zelenou mikinu, zelené tričko a černou kšiltovku. Muž má vyrazné tetování na levé ruce a břichu.

Pokud jste ho viděli prosím kontaktujte linku 158. Hledaný by neměl být nebezpečný, ve VTOS je od roku 2023 za majetkovou trestnou činnost.

por. Mgr. Jan Rybanský - 20. květen 2024

Aktualizace: Kriminalisté na základě zjištěných informací k hledanému zjistili přesnou adresu, kde by se hledaný mohl nacházet.V pátek 24. května byla adresa v Bohnicích prověřena policisty pohotovostní motorizované jednotky a muž byl na místě nalezen a zadržen. Po provedení dalších úkonů byl následně umístěn zpět do VTOS.

por. Mgr. Jan Rybanský - 27. květen 2024

vytisknout  e-mailem