Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vězení se nebojí

TEPLICE - Od konce února vykradl 7 aut; Peníze na opravy si nechala... 

Vězení se asi nebojí
     Těžkou hlavu z hrozícího postihu za trestný čin krádeže si nedělá 25letý muž. Od konce února se v Teplicích vloupal do sedmi osobních vozidel, předmětem jeho zájmu byly hlavně autorádia, v jednom případě si odnesl mobilní telefon a jednou ukořistil peněženku s finanční hotovostí přes pět tisíc korun. Celková škoda, kterou stihl během dvou týdnů způsobit, činí téměř 40 tisíc korun. Recidivista, který již měl několikrát co do činění s policií i soudy byl obviněn z trestných činů krádeže a poškození cizí věci, za které může opět putovat do vězení, tentokrát až na dva roky.
 
Peníze na opravy si nechávala
     Policisté obvinili z trestného činu zpronevěry ženu z Teplicka, která v průběhu celých tří let přebírala od nájemníků měsíčně finanční hotovost, která měla být určena do společného fondu oprav. Peníze si však ponechala a použila pro vlastní potřebu. Celková částka se vyšplhala na 36 tisíc korun. V případě odsouzení hrozí ženě až dvouletý trest odnětí svobody.
 
 Ujel bez zaplacení
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v pondělí kolem patnácté hodiny natankoval v Teplicích Proseticích do vozidla Ford Ka vínové barvy benzín za 300 korun a bez zaplacení ujel. Věc je šetřena jako přestupek proti majetku, za který hrozí pachateli v případě dopadení až patnáctitisícová pokuta.
 
 
 
V Teplicích 16. 3. 2010

vytisknout  e-mailem