Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Viděli jste někdy tuto dívku? Pomozte policii i její matce.

Strakonice – Pokud jste dívku někde viděli, volejte linku 158. (hlasová schránka 974 237 116) 

Již přes měsíc od 4. srpna 2011 hledá zoufalá matka svoji17letou dceru. Pohřešování své dcery matka policii  oznámila 30. srpna 2011. Od té doby po dívce intenzivně pátrají policisté, kteří prověřují veškeré její kontakty, místa možného výskytu. Prověřováním policisté zjistili, že se koncem srpna pohybovala na Písecku, kde byl její poslední výskyt zaznamenán ve Štědroníně nedaleko Zvíkovského Podhradí. To jsou však jediné poznatky o pohybu 17leté dívky. Mobilní telefon, který měla pohřešovaná při odchodu z domova u sebe, je stále nedostupný, do školy na začátku školního roku nenastoupila, na sociální síti facebooku nebyla od doby pohřešování připojena a nikoho ze známých a příbuzných nekontaktovala. Zatím žádné výsledky prověřování nepřivedly policisty na stopu k vypátrání pohřešované dívky.
Nešťastná matky svoji dceru naposledy viděla 4. srpna 2011 v místě trvalého bydliště, ul. Arch. Dubského ve Strakonicích, odkud po neshodách s matkou odešla neznámo kam.
 
http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=15260830110207
 
Pohřešovaná je štíhlé 167 cm vysoké postavy, zdánlivé stáří 19 let. Má hnědočerné oči, tmavé na ramena dlouhé vlasy spletené v dredy. Na levém lýtku má vytetovaných pět hvězdiček a na prostředníčku levé ruky znak hippies. V každém uchu má tři náušnice z chirurgické oceli a v levém navíc náušnici tzv. „roztahovák“ zelenočervené barvy.  Na předloktí levé ruky má viditelné drobné jizvy po zranění.
Při odchodu měla na sobě oblečené hnědé kalhoty „kapsáče“, šedé batikované triko a na nohou hnědé látkové tenisky. S sebou nesla hnědý batoh, ve kterém měla mikiny hnědé a černé barvy, modré rifle, žluté, zelené a šedivé triko.
 
Strakoničtí kriminalisté žádají veřejnost a sdělovací prostředky o spolupráci při pátrání po dívce. Jakékoli informace o výskytu či pohybu pohřešované dívky sdělte, prosím, na lince 158 nebo na kterékoli policejní stanici. Vzhledem k tomu, že se jedná o studentku střední školy ve Volyni, obracejí se policisté také na spolužáky, kamarády a kamarádky. Pokud znáte plány pohřešované, pokud víte, kde by  mohla pobývat nebo jste se s ní od 4. srpna setkali, volejte policisty na lince 158. Kriminalisté děkují za spolupráci.
 
Pátrání bude platné po dobu zveřejněného výše uvedeného internetového odkazu rubriky „Pátrání po osobách“. V opačném případě je pátrání po osobě odvoláno.
 
 
por. Mgr. Jaromíra Nováková, pisst@mvcr.cz
30. srpna 2011
 

vytisknout  e-mailem