Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Víkend na Orlickoústecku

Policisté měli klidný víkend  

Na okrese Ústí nad Orlicí byl tento víkend poměrně klid. Policisté vyjížděli pouze ke třem dopravním nehodám. I nápad trestné činnosti byl oproti jiným víkendům poměrně klidný.

V pátek odpoledne vyjížděli policisté do České Rybné. Neznámý pachatel se tam vloupal do jedné z rekreačních chalup. Škodu na odcizených věcech si majitel vyčíslil na více než 21 tisíc korun. Po pachateli krádeže policisté pátrají.

Týž den navečer se policisté zabývali vloupáním do prodejny v České Třebové. Neznámý pachatel vlezl dovnitř, ale než stihl něco sebrat, vyrušila ho prodavačka. Přesto stihl napáchat škodu za deset tisíc korun.

V sobotu dopoledne přijali policisté trestní oznámení na neznámého pachatele, který v noci z pátka na sobotu poškodil v České Třebové zaparkovaný osobní automobil značky Citroën C5. Přes celý pravý bok vyryl neznámým předmětem rýhu. Škoda, kterou napáchal, byla předběžně vyčíslena na 18 tisíc korun.

V sobotu odpoledne vyhlašovali policisté celostátní pátrání po zadní registrační značce. Tu neznámý nenechavec sebral z osobního automobilu značky VW Golf. Vůz majitel nechal zaparkovaný u rybníka v Borohrádku. Přední registrační značku ztratil v neděli odpoledne na cestě z Prostějovska do Ústí nad Orlicí řidič peugeotu. I po ní policisté vyhlásili celostátní pátrání.
nprap. Eva Sichrová
10. srpna 2009

 

vytisknout  e-mailem