Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Víkend na Orlickoústecku

Dávejte si pozor na své věci  

V pátek dopoledne vyhlašovali policisté celostátní pátrání po odcizené zadní registrační značce. Tu neznámý nenechavec sebral ve Vysokém Mýtě ze zaparkovaného nákladního vozidla značky Mercedes Benz Sprinter.

Do dvou bytů v pečovatelském domě na Letohradsku se v pátek během dne vloupal neznámý zloděj. Z prvního z nich se nic neztratilo. Druhý pachatel prohledal, ale z důvodu nepřítomnosti majitelů nebylo zatím možné zjistit, zda něco odnesl. Případem se policisté nadále zabývají.

V sobotu časně ráno se chocenští policisté zabývali krádeží ledvinky v jednom z barů v Chocni. Majitel si ji nechal pověšenou na opěradle barové stoličky. A protože příležitost dělá zloděje, i tentokrát se neopatrnost muži z Chocně nevyplatila. Krádeží ledvinky, ve které byly doklady, peněženka s pěti tisíci korunami, platební karta, mobilní telefon a další věci, vznikla majiteli škoda za bezmála sedm tisíc korun.

Týž den dopoledne vyjížděli lanškrounští policisté na vloupání do sklepa rodinného domku. Majitelé nyní postrádají přibližně 25 láhví archivního vína různých značek. Jejich hodnotu odhadují na více než osm tisíc korun.

Odpoledne pak bylo nahlášeno poškození tří vozidel ve Vysokém Mýtě. Neznámý vandal na třech vozech zaparkovaných za sebou poškrábal lak. Škoda, kterou způsobil, vyčíslili majitelé na dvanáct tisíc korun.

V neděli odpoledne se lanškrounští policisté zabývali krádež plachty na auto. Tu neznámý pachatel sebral v noci ze soboty na neděli na neoplocené zahradě u rodinného domu v Lanškrouně. Spolu s plachtou sebral zloděj i dva zakládací klíny, vše za 6,5 tisíce korun.
nprap. Eva Sichrová
13. července 2009

 

vytisknout  e-mailem