Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Víkend na silnicích

LITOMĚŘICE – Řidička nehodu nepřežila  

Během víkendu dopravní policisté vyjížděli k šesti dopravním nehodám. Jedna z nehod skončila smrtelným zraněním řidičky. Celková škoda je vyčíslena na 90 tisíc korun. Nejčastější příčinou nehod byla nepřiměřená rychlost a jeden z řidičů usedl za volant vozidla pod vlivem alkoholu.
 

Tragická nehoda u Brňan
V sobotu 28. ledna v dopoledních hodinách se stala na silnici III. třídy u obce Brňany tragická dopravní nehoda. 34letá řidička jedoucí z Brňan na Keblice, ve vozidle značky Seat, přejela na rovném úseku do protisměru a zde čelně narazila do vzrostlého stromu. Při nárazu utrpěla zranění, kterým na místě podlehla. Dopravní policisté příčiny a okolnosti dopravní nehody prošetřují.
 

Před jízdou se posilnil alkoholem
V pátek ve večerních hodinách usedl 48letý řidič v Roudnici nad Labem za volant svého vozidla značky Peugeot. Při prvním odbočování nezvládl manévr a zachytil o zaparkované osobní vozidlo značky BMW. Řidič se na místě podrobil dechové zkoušce, která byla pozitivní s výsledkem 2,17 promile. Ke zranění osob nedošlo. Škoda je vyčíslena na vozidle Peugeot na 2 tisíce korun a na vozidle BMW na 30 tisíc korun. Řidič je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.
 

30. 1. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem