Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Víkend na Trutnovsku

TRUTNOVSKO - Nález munice, krádeže kol, opilý řidič a nezvaný host. 

V pátek dopoledne trutnovští policisté přijali oznámení týkající se nalezené nevybuchlé munice v bývalém areálu muničního skladu ve Volanově.
Přivolaní policisté do příjezdu pyrotechniků střežili prostor, aby nedošlo k újmě na zdraví kolemjdoucích. Policisté z expozitury Milovice po důkladném ohledání na místě zajistili německou protipancéřovou střelu, tříštivotrhavou dělostřeleckou střelu a dvě německé protipancéřové střely. Tuto minuci poté převezli k likvidaci do Ralska.  

Po neznámém nenechavci, který násilím vnikl do sklepních prostor rodinného domu v Palackého ulici od víkendu pátrají trutnovští policisté. Odnesl si dvě pánská jízdní kola Kellys a záznamové zařízení na kamerový systém. Svým jednáním způsobil poškozené škodu téměř 50 tisíc korun. Případ jsme zadokumentovali pro podezření ze spáchání přečinu krádež, porušování domovní svobody a poškození cizí věci.

OlešniceOlešniceDo vzrostlého stromu v neděli v podvečer havaroval opilý osmadvacetiletý řidič vozidla Daewoo Matiz v Dolní Olešnici.
K dopravní nehodě dle zjištěných skutečností zřejmě došlo tak, že řidič z důvodu silné opilosti nebyl schopen vůz bezpečně ovládat a na přímém úseku komunikace přejel do protisměru, kde vpravo mimo vozovku narazil do listnatého stromu. Muž utrpěl lehké zranění a byl převezen na ošetření do nemocnice. Na místě provedená dechová zkouška ukázala hodnotu 1,97 promile alkoholu v dechu. Lustrací dopravní policisté zjistili, že muž není držitelem řidičského oprávnění.
Případ šetří policisté Dopravního inspektorátu v Trutnově.

Královédvorští policisté pátrají po lapkovi, který se vloupal do chalupy v obci Vítězná- Huntířov. Terčem jeho lupu se staly starožitnosti a křovinořez. Majitel vyčíslil škodu přesahující 50 tisíc korun. Trutnovská policie žádá případné svědky, kteří by nám napomohli tuto krádež objasnit, nechť nás kontaktují na bezplatné telefonní lince 158.
Děkujeme.

por. Pižlová Šárka, DiS.
5. 6. 2017, 13:10

Odkazy do noveho okna

Olešnice

Olešnice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem