Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Víkend nejen na chatách

KARLOVY VARY - Policisté si vyšlápli na zloděje a řidiče 

Krátce po jednadvacáté hodině proběhlo na Karlovarsku několik policejních akcí, které byly zaměřeny na porušování veřejného pořádku, pátrání po hledaných osobách a věcech, které pocházejí z trestné činnosti, kontroly zahrádek a chatových oblastí společně s kontrolou památek.
 
Akce, která je známá pod názvem „Úklid“ se zúčastnili policisté z Bochova, Žlutic a z Obvodních oddělení Nová Role, Nejdek a Pernink. Policisté se zaměřili na kontroly chatových a zahrádkářských oblastí Abertamy, Hřebečná, Horní Blatná, Potůčky, lokalita města Nejdek, Pozorka, lokalita Bouchalka, Nová Role a chatová oblast Novorolský rybník. Bochovští policisté kontrolovali historické památky a chatové oblasti na Bochovsku a Žluticku. Jednalo se o historické kostely a kaple, kde v minulosti docházelo ke krádežím památek a kovů, jako je kostel sv. Michaela Archanděla, kostel sv. Jakuba a kostel Nanebevzetí Panny Marie v Kozlově.
 
V průběhu několika hodinové akce nebyl zjištěn žádný přestupek ani trestný čin v souvislosti s řízením vozidla pod vlivem alkoholu. Policisté zkontrolovali tři desítky řidičů, u kterých zjistili tři přestupky, které byly vyřešeny blokovou pokutou a to zejména za nevyhovující technický stav vozidla a jízdu bez použití bezpečnostních pásů.
 
por. Ing. Pavel Valenta
18.08.2012
Odkazy do noveho okna

Noční kontroly

Noční kontroly 

Detailní náhled

Noční kontroly

Noční kontroly 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem