Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Víkend v Peci pod Sněžkou

TRUTNOVSKO - I zde se kradlo!  

Dosud neznámý lapka vnikl do pokoje v jednom hotelu v Peci pod Sněžkou, odkud čtyřicetileté turistce odcizil kameru, dva objektivy a brašnu vše v  hodnotě přesahující 90 tisíc korun. Případ zadokumentovali policisté pro podezření ze spáchání přečinu krádež a porušování domovní svobody, za který hrozí tři roky za mřížemi.

Dosud neznámý pachatel odstrojil bílou čtyřkolku Outlander, která byla zaparkovaná v garáži u apartmánů v Peci pod Sněžkou. Zmizel plastový kufr, přední i zadní hrazda, držák na lyže a zadní sedačka. Škodu oprávněná osoba vyčíslila na 50 tisíc korun. Za krádež hrozí pachateli až tři roky vězení.

Ani probíhající festival na Bystřinách v Peci pod Sněžkou se neobešel bez nepříjemností. Devatenáctiletá slečna nechala bez dozoru svou novou, černou zimní bundu, ve které měla mobilní telefon. Chvilku nepozornosti využil zloděj, který si přišel na věci v hodnotě téměř 10 tisíc korun. I zde hrozí pachateli dva roky vězení.

lyžařlyžař
Oznámenou krádež lyží ze stojanu řešili v pátek večer policisté v Jánských Lázních. Devětačtyřicetiletý lyžař si odložil na chvilku šedé lyže Dynastar crosspeed před restaurací odkud mu je někdo odcizil. Majitel vyčíslil škodu do 5 tisíc korun, policisté tedy případ řeší pro podezření z přestupku proti majetku.

nprap. Pižlová Šárka, DiS.
15. 2. 2016, 11:10

vytisknout  e-mailem