Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Víkendová nehodovost

PELHŘIMOVSKO: Kolize s pomačkanými plechy  

Od pátku do neděle pelhřimovští policisté skupiny dopravních nehod vyjížděli celkem k pěti nehodám. Hmotná škoda na vozidlech byla vyčíslena na 123 tisíc korun. Dvě osoby při nehodě utrpěly lehká zranění.
 PE-Č.Ř 6.1.12.jpg
 
V pátek krátce po 04,00 hodině ranní havaroval na zasněženém povrchu vozovky mezi obcí Pelhřimov a Červená Řečice osobní automobil Renault Master. Řidič vozidla nezvládl smyk a vyjel do silničního příkopu. Nehoda se obešla bez zranění. Škoda byla odhadnuta na 30 tisíc korun.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ži-Stojčín 6.1.12.jpg
 
 
 
Téhož dne v odpoledních hodinách jela řidička vozidla Renault Megane od Žirovnice na Stojčín. Při průjezdu pravotočivé zatáčky nepřizpůsobila rychlost jízdy stavu a povaze vozovky. Na vrstvě štěrku dostala s vozidlem smyk a vyjela mimo vozovku, kde narazila do stromu. Řidička vozidla byla převezena k ošetření do nemocnice. Způsobená škoda byla vyčíslena na 10 tisíc korun.
 
 
 
 
 
 
 
V sobotu před 16,00 hodinou se stala nehoda v Počátkách. Řidič vozidla Ford Fusion jel po silnici v obci Počátky. Na zasněženém povrchu vozovky dostal s vozidlem smyk a přední částí vozidla narazil do rodinného domku. Nárazem do domu byl poškozen dům a vozidlo. Způsobená škoda byla odhadnuta na 25 tisíc korun.
 
Kamenice 7.1.12.jpg
 
 
Další nehoda se stala v 16,00 hodin v Kamenici nad Lipou. Řidička vozidla VW Polo na přímém úseku komunikace na zasněženém povrchu dostala s vozidlem smyk a vyjela do protisměru, kde se čelně střetla s protijedoucím vozidlem Alfa Romeo. Při nehodě byla lehce zraněna řidička vozidla VW Polo. Hmotná škoda na vozidlech byla vyčíslena na 55 tisíc korun.
 
 
 
 
 
 
 


por. Bc. Hana Kotková, komisař
9. ledna 2012

vytisknout  e-mailem