Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Víkendová vloupání do bytů

LIBEREC- Liberečtí policisté přijali v sobotu oznámení o vloupání do dvou bytů v Liberci. Škoda celkově přesáhla 15 tisíc korun. 

O víkendu řešili liberečtí policisté vloupání do bytů ve Starých Pavlovicích a na Františkově. V prvním případě se neznámý pachatel dostal do bytu v časovém období od středy do soboty minulého týdne v Tovární ulici. Násilím překonal vchodové dveře, poté byt celý prohledal a odnesl si z něho 3 prsteny. Celkově způsobil majiteli škodu na majetku a odcizených věcech ve výši 12 tisíc korun.

Hned druhý případ se stal v sobotu v brzkých ranních hodinách v centru města v ulici Hrdinů. Tady do domu vnikl neznámý zloděj špatně zajištěnými vchodovými dveřmi a následně si vybral byt v prvním patře. V předsíni si potom vybral dva svazky klíčů a v lednici se pohostil lahví šampaňského. Celkově po sobě zanechal čtyřtisícovou škodu.

Nyní policisté pátrají po neznámých pachatelích a odcizených věcech. Zahájili také základní úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody. 

 

11. 1. 2016
por. Bc. Bohdanka Capuličová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem