Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Víkendové aktuality

Krádeže, alkohol za volantem 

 

     V pátek ráno byla oznámena krádež měděných lan zesilovacího vedení na železniční trati Lichkov – Letohrad. Krádeží 210 metrů lana a šesti měděných propojek způsobil neznámý pachatel škodu za bezmála sto tisíc korun.

     V sobotu se králičtí policisté zabývali vandalstvím. V Červené Vodě neznámý sprejer postříkal šest polí nové hřbitovní zdi. Škoda, kterou napáchal byla vyčíslena na šest tisíc korun.

     O půl osmé ráno bylo nahlášeno vloupání do rekreační chalupy v Pastvinách. Pozdě večer pak vyjížděli policisté do Žamberka na náhlé úmrtí 57leté ženy. Hodinu před půlnocí kontrolovali policisté v České Třebové 28letého podnapilého řidiče renaultu.

     I nedělní ráno začalo ve znamení podnapilého řidiče. Toho policisté kontrolovali ve Vysokém Mýtě. Nadýchal bezmála 2,5 promile alkoholu.

     V Třebovicích rozbil neznámý vandal kusem dřeva okno bývalé pily a vlezl dovnitř. Tam sebral deset zářivek. V chatové oblasti u České Třebové využil neznámý zloděj při oslavě nepozornosti majitele opelu a z kapsy mu sebral klíče od vozu. Trochu se s ním projel a vrátil ho zpět. Jenomže cestou havaroval a na vozidle způsobil škodu za 25 tisíc korun. Případem se nyní zabývají policisté.


vytisknout  e-mailem