Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Víkendové aktuality

Okradený chodec a cestující 

      V pátek hned po půlnoci vyjížděli policisté do Skořenic, kde neznámý vandal rozbil sklo pravých dveří u zaparkovaného peugeotu. Před polednem okradl neznámý lapka jednu z cestujících. Ženě, která se chystala v České Třebové vystupovat z vlaku, sebral z kabelky peněženku doklady a osmi sty korunami. Lanškrounští policisté se zabývali případem nezodpovědného otce, který řádně nepřispívá na výživu svého nezletilého dítěte. Muži hrozí obvinění z trestného činu zanedbání povinné výživy. Navečer pak policisté vyhlašovali pátrání po ztracené registrační značce.

     V sobotu hodinu po půlnoci přepadli v České Třebové dva neznámí muži chodce. Povalili ho na zem a sebrali mu koženkovou kabelu, mobilní telefon a portmonku se sedmi sty korunami, doklady a platební kartou.

     Krátce po páté hodině byla policistům oznámena krádež LCD televizoru z jednoho z bytů v Lanškrouně. Ve stejnou dobu vyjížděli policisté i do Ústí nad Orlicí, kde se neznámý pachatel vloupal do prodejny s elektronikou. Krádeží tří notebooků způsobil škodu za bezmála 44 tis. korun.

     V neděli pak byl na našem okrese poměrně klid. Policisté se zabývali krádeží mobilního telefonu na diskotéce v Letohradě a krádeží peněženky v místní herně v Králíkách.


vytisknout  e-mailem