Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Víkendové dny na Trutnovsku

Poškození dvou zaparkovaných vozidel 

Poškození zaparkovaného vozidla ve Vrchlabí
V pátek 20. 11. 2009 v odpoledních hodinách oznámil jedenatřicetiletý muž vrchlabským policistům poškození zaparkovaného vozidla na ulici Chelčického ve Vrchlabí. Dosud neustanovený viník se pravděpodobně nevěnoval řízení a z dosud nezjištěných příčin narazil do zadní části vozu Škoda Fabia. Z místa dopravní nehody ujel, aniž by celou věc oznámil. Hmotná škoda na vozidle je odhadnuta na 10 tisíc korun. Po řidiči a vozidle policie nadále pátrá.

Srážka dvou vozidel v Trutnově
K dopravní nehodě, srážce dvou vozidel, došlo v sobotu kolem jedenácté hodiny dopoledne na ulici Horská v Trutnově. Řidič automobilu Opel Vectra nedodržel bezpečnou vzdálenost za jedoucím vozidlem Daewoo Kalos a zřejmě svou nepozorností do něj narazil. Při nehodě došlo k lehkému zranění jednoho z řidičů. Policisté u obou účastníků provedli dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem. Škody na vozidlech jsou odhadnuty na 40 tisíc korun.

Další poškození vozidla v Trutnově
Po páté hodině odpoledne v neděli 22. 11. 2009 neznámý řidič poškodil na parkovišti u nákupního centra v Trutnově zaparkované vozidlo. Nezjištěný viník, zřejmě svojí neopatrností, poškodil pravý bok automobil Škoda Felicia. Poté z místa nehody ujel.  Třiačtyřicetiletá majitelka vyčíslila škodu 5 tisíc korun. Policie po neznámém řidiči pátrá a žádá případné svědky této události, aby své poznatky oznámili na linku 158.

Opilý muž na silnici
Policisté ze Dvora Králové nad Labem měli co dočinění v neděli nad ránem 22. 11. 2009 s dvaatřicetiletým mužem, který odmítal opustit vozovku na ulici Poděbradova ve Dvoře Králové nad Labem. Podnapilý občan bránil v průjezdu vozidel a ohrožoval svoje zdraví i život. Dechovou zkouškou mu bylo naměřeno přes dvě promile alkoholu v krvi. Muži zákona muže zajistili a převezli na protialkoholní záchytnou stanici. 

nprap. Věra Krejčová
23. 11. 2009
 

Odkazy do noveho okna

Felicia1

Felicia1 

Detailní náhled

Filicia2

Filicia2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem