Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Víkendové nehody

Neděle bez nehod 

Policisté z dopravního inspektorátu v Náchodě vyjížděli během víkendu ke třem dopravním nehodám.
 
V pátek navečer policisté vyjížděli k dopravní nehodě osobního automobilu a motorky na kruhový objezd U Itálie v Náchodě. Po sedmé hodině večer řidička s osobním vozidlem Škoda Octavia, jedoucí ve směru od Polska zřejmě přehlédla motocyklistu, jedoucího po objezdu od Jaroměře do centra, nedala mu přednost v jízdě a najela mu přímo do jízdní dráhy. Následoval střet a pád motocyklisty na vozovku. Ten naštěstí utrpěl jen lehké zranění v podobě odřenin a naraženin. Hmotná škoda na vozidlech byla odhadnuta na 25.000 korun. Nehodu dopravní policisté dále vyšetřují.
 
V sobotu vyjížděli dopraváci ke dvěma hlášeným dopravním nehodám.
 
První nehoda se stala odpoledne před třetí hodinou v Dlouhých Rzech u Nového Hrádku. Řidička vozu Audi při couvání přehlédla bránu vjezdu do zahrady a narazila do ní. Policisté nehodu vyřešili uložením blokové pokuty 1.500 korun nepozorné řidičce.
 
Druhá nehoda se stala v sedm hodin na silnici mezi Sebučí a Chvalkovicemi. Z levé strany vylétl bažant přímo do čelního skla projíždějícího vozu Renault Mégane. Vznikla hmotná škoda ve výši 13.000 korun, v autě nikdo zraněn nebyl.
 
 
Neděle byla bez hlášených dopravních nehod.
 
por. Bc. Eva Prachařová
26. 7. 2010

vytisknout  e-mailem