Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Víkendové nehody na Trutnovsku

Mikrospánek a nepozornost měly vliv na nehodách 

Hostinné 31.7.Hostinné 31.7.
Havárie cyklistky
V sobotu 31. 7. 2010 krátce před půl druhou odpoledne došlo k havárii cyklistky. Třiasedmdesátiletá seniorka mezi obcemi Hostinné a Slemeno pravděpodobně při průjezdu pravotočivou zatáčkou na kole značky Velamos nepřizpůsobila rychlost jízdy. S bicyklem přejela do protisměru, vyjela vlevo mimo komunikaci a narazila do silničního příkopu. S lehkým zraněním byla záchrannou službou převezena do nemocničního zařízení ve Vrchlabí, kde zůstává i nadále hospitalizována. Požití alkoholu policisté vyloučili dechovou zkouškou. Škoda je tisíc korun.

 

ŽA 31.7.ŽA 31.7.
Náraz do betonového sloupu
Mezi obcemi Trutnov, část Babí a Žacléřem došlo v ranních hodinách v sobotu 31. 7. 2010 k dopravní nehodě. Devětadvacetiletý řidič vozidla tovární značky Škoda Felicia pravděpodobně v důsledku mikrospánku, při průjezdu prudkou pravotočivou zatáčkou, vjel mimo komunikaci a narazil do betonového mostu. Při nehodě utrpěl lehké zranění a byl převezen do Oblastní nemocnice v Trutnově. Z důvodu zranění nemohla být provedena dechová zkouška na alkohol, policisté proto nařídili odběr krve. Vyčíslené škody jsou 25 tisíc korun.

 

Horní Maršov 1.8.Horní Maršov 1.8.
Poškození sloupu
Ze soboty na neděli 1. 8. 2010 došlo v ulici Za Vodou v Horním Maršově k poškození sloupu veřejného osvětlení. Dosud nezjištěný řidič z neznámých důvodů vyjel vpravo mimo komunikaci a narazil do sloupu veřejného osvětlení. Z místa nehody ujel. Hmotná škoda je vyčíslena na 10 tisíc korun. Po viníkovi a jeho vozidle policie pátrá.
nprap. Věra Krejčová
2. 8. 2010


 

Odkazy do noveho okna

Horní Maršov 1.8.

Horní Maršov 1.8. 

Detailní náhled

Hostinné 31.7.

Hostinné 31.7. 

Detailní náhled

ŽA 31.7.

ŽA 31.7. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem