Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Víkendové ohlédnutí

TRUTNOVSKO - Prodloužený víkend. 

Vloupal se do karavanu - V nočních hodinách mezi třetí a čtvrtou hodinou ranní v sobotu 9. května 2015 dosud nezvaný hostvstoupil do neuzamčeného karavanu v obci Královec, ve kterém v tu dobu spali jeho majitelé. Z nočního stolku odcizil mobilní telefon značky LG v hodnotě 10 tisíc korun. Případ řeší žacléřští policisté jako přečin krádež a porušování domovní svobody, za který hrozí pachateli trest odnětí svobody až dva roky.
 
Krádež ze zahradní kůlny – Policisté z Hostinného pátrají po odcizeném nářadí a jeho pachateli, který násilím vnikl v průběhu noci na 8. května 2015 do kůlny v jedné místní osadě. Zloděj odcizil motorovou pilu, úhlovou brusku, kanystr s benzínem, křovinořez vše v hodnotě přesahující 10 tisíc korun. Případ řeší policisté jako přečin krádež provedená vloupáním, za což pachateli hrozí až dva roky vězení.
 
Krádež potravin z chatky – Osmašedesátiletou ženu v sobotu 9. května 2015 okradl o večeři dosud neznámý nenechavec, který jí „navštívil“ v obci Havlovice. Žena v odpoledních hodinách pracovala na zahradě u své chatky, čehož zřejmě využil mladík, kterého viděla odcházet od své chatky. Z lednice jí odcizil potraviny v hodnotě přesahující 200 korun.  
Případ řeší úpičtí policisté jako přečin porušování domovní svobody, za což pachateli hrozí až dva roky vězení.
 
DrugWipe 5DrugWipe 5
Řídili pod vlivem drog –
Šest mladíků za volantem, kteří byli pod vlivem drog, odhalili policisté v okrese Trutnov. Řidiči se museli rozloučit se svými řidičskými průkazy a navíc jim hrozí ve správním řízení vysoká pokuta a několika měsíční zákaz řízení všech motorových vozidel.  
11. 5. 2015, 12:10
pprap. Pižlová Šárka, DiS.

vytisknout  e-mailem