Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Víkendové případy

KARLOVARSKÝ KRAJ - Víkendové případy 

Dopravní nehoda, těžké zranění - Sokolov
Dne 16. června 2012 v 12:30 hodin došlo na silnici III/20912 v katastru obce Černava k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem Ford Sierra a nákladním vozidlem Kia Sportage. Řidič vozidla Ford zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy vozidla svým schopnostem, dopravně technickému stavu komunikace a při průjezdu pravotočivé zatáčky, přejel s vozidlem do protisměru, kde se čelně střetl s vozidlem Kia, které jelo ve směru od Tatrovic na Nejdek. Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění řidiče vozidla Ford, který byl letecky transportován do nemocnice v Plzni. Druhý řidič byl při nehodě zraněn lehce a byl převezen do nemocnice v Karlových Varech. Celková škoda na vozidlech je předběžně vyčíslena na částku 100 000 Kč.
 
Porušil povinnost při správě majetku - Karlovy Vary
Kriminalisté z Karlových Varů zahájili trestní stíhání proti 33letému muži z Ostrova. Muž je obviněn, že se měl dopustit přečinu porušování povinnosti při správě cizího majetku. V době od srpna 2008 do června 2011 měl vědomě porušit svojí povinnost spravovat cizí majetek, kterou měl stanovenou jako zaměstnanec dle pracovní smlouvy. Muž jako správce objektu ubytoval od výše uvedené doby osobu, aniž by ji zavedl do knihy a též nevybíral poplatek za ubytování. Tímto způsobil škodu organizaci, které majetek patří, ve výši 144 000 Kč. Obviněnému hrozí až dvouletý trest odnětí svobody nebo zákaz činnosti.
 
Výtržnictví - Cheb
Policisté z Chebu zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů výtržnictví. Dva muži se společně měli dopustit výtržnictví. Dne 16. 6. v nočních hodinách měli společně rozbít skleněnou výplň vchodových dveří u bytového domu v Chebu. Poté na chodníku před domem měli napadnout poškozeného úderem nezjištěným předmětem do zad a tím mu způsobit pohmoždění. Jeden z útočníků byl již za výtržnictví odsouzen a potrestán Okresním soudem v Chebu. Škoda na poničených dveřích je vyčíslena na částku 4 000 Kč.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
17. června 2012
Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem