Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Víkendové relace z Karvinska

Karvinsko 21.- 23.5.2010 - mladý muž zůstal ležet na zemi omráčen a stal se tak snadnou obětí násilníka a další případy z regionu... 

Napadení cizince
V sobotu asi hodinu po půlnoci, poblíž Náměstí budovatelů v Karviné, došlo k loupežnému přepadení. Dosud neznámý pachatel bezdůvodně udeřil otevřenou dlaní do spánku 27letého cizince. Mladý muž zůstal ležet na zemi omráčen a násilník této situace využil. Napadenému prohledal oděv a ze zadní kapsy kalhot mu odcizil peněženku s doklady a platební kartou. V případě dopadení a prokázání viny pachateli hrozí za zločin loupeže až desetiletého vězení.
Vozidlo má rýhy až na plech
Na jednom havířovském parkovišti neznámý darebák poškodil osobní vozidlo. Během noci na sobotu ostrým předmětem poškrábal velkou část laku vozidla Škoda Octavia. Poškození nestačilo, navíc odcizil střešní anténu a kulatý tovární znak. Majitel vozidla předběžně škodu vyčíslil na 60 000 Kč.
Stavební bednění je pryč
V sobotu odpoledne neznámý pachatel přelezl na ulici Na kopci v Havířově-Dolní Suché vysoké oplocení firemního areálu. Z pozemku odcizil devět kusů volně odložených forem ocelového bednění v hodnotě 130 000 Kč.
Nevítaný host v bytě
V Karviné-Mizerově neznámý lapka násilně vnikl do přízemního bytu. K vloupání došlo během noci na sobotu. Pod rouškou tmy si z bytu odnesl různou elektroniku, notebooky, videokameru, fotoaparát, peníze v naší i cizí měně a nezjištěné množství šperků. Majitel škodu předběžně vyčíslil na 590 000 Kč.
komisař PIS Karviná
por. Bc. Zlatuše Viačková, zpravodajství 24.5.2010

vytisknout  e-mailem