Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Víkendové šarvátky

ÚSTÍ NAD LABEM - Policisté o víkendu řešili několik napadení 

V prvním případě to byla mladistvá, která v sobotu krátce po jedné hodině večer v jednom z barů v centru města napadla stejně starou dívku. Přistoupila k baru, kde dívka stála a začala jí vulgárně nadávat. Následně jí pěstí udeřila do nosu. Zraněná dívka musela být s frakturou nosu ošetřena v nemocnici. Útočnice je podezřelá z trestného činu Ublížení na zdraví.
K dalšímu napadení došlo v ulici Čajkovského, kdy 35letý muž po slovní rozepři udeřil pěstí o šest let staršího muže. Touto ranou mu vyrazil čtyři zuby. Tak jako v předešlém případě, je útočník podezřelý z trestného činu Ublížení na zdraví.
A do třetice se jedná o případ 26letého útočníka, který v neděli kolem třetí hodiny ranní v baru na Mírovém náměstí napadl 47letého muže. Tento muž následně krátkodobě ztratil vědomí a musel být Rychlou záchranou službou převezen do nemocnice.
 
Krádež kol
Dosud neznámý pachatel v průběhu dvou dnů vnikl do areálu firmy v obci Vaňov, kde následně ze dvou zaparkovaných vozidel odcizil osm Alu kol s letními pneumatikami. Svým jednáním majitelům způsobil škodu kolem 31 tisíc korun.
 
Krádež vodního čerpadla
Chlumečtí policisté šetří případ, kdy dosud neznámý pachatel v průběhu noci na stavbě nového areálu v obci Žďárek odcizil benzínové čerpadlo na vodu zn. Wacker. Poškozené společnosti tak způsobil škodu kolem 40 tisíc korun.
 
 
Ústí nad Labem 26.5.2014
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem