Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Víkendové události

Karvinsko - auto není trezor..lidé na to stále doplácí 

 Auto není trezor

O tom, že se nevyplácí nechávat si ve vozidle peněženku se v pátek přesvědčil devětatřicetiletý muž z Ostravy. Ten své vozidlo Ford Transit zaparkoval během dopoledních hodin na ulici Na Olmovci v Dolní Lutyni a nechal si v něm peněženku se svými doklady a finanční hotovostí. Neznámý zloděj peněženku z vozidla odcizil a přišel si tak na 23.000 korun. Stejnou zkušenost si zažil šedesátiletý muž z Karviné. Své i firemní věci si ponechal v kožené brašničce na předním sedadle vozu Avia, které v pátek ráno zaparkoval ve Stonavě a nechal ho neuzamčené. Kromě dokladů si zloděj v brašničce odnesl i hotovost 12.000 korun.


 

Lezl přes plot pro kaktusy

V pátek začali orlovští policisté šetřit přečin porušování domovní svobody, kterého se dopustil dosud neznámý zloděj. V Orlové Lutyni, na ulici Ke Studánce přelezl ve večerních hodinách plot jednoho z místních rodinných domů. Posléze vnikl do skleníku, ze kterého odcizil 26 ks různých druhů kaktusů v hodnotě 1.400 korun.


 

Zajímaly ho jen parkovací senzory

Během noci ze soboty na neděli se v Havířově Městě, na ulici Jilemnického, dopustil doposud neznámý zloděj přečinu krádeže. Ze zadního nárazníku zaparkovaného osobního vozidla Škoda Superb odcizil plastovou lištu se čtyřmi zabudovanými parkovacími senzory. Svým jednáním způsobil majiteli vozidla škodu 9.000 korun odcizením lišty a 1.000 korun poškozením nárazníku.


 


 

Miroslav Kolátek

vytisknout  e-mailem