Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Víkendové události

Karvinsko - přehled víkendových zpráv 

Mladá žena zemřela po pádu z 6. patra
V sobotu odpoledne došlo v Českém Těšíně, na ulici Slezská, k tragické události. Ze šestého patra jednoho z panelových domů zde spadla z balkonu mladá, třiadvacetiletá žena. Dopadla před dům, na travnatou plochu, přičemž utrpěla mnohačetná poranění neslučitelná se životem, kterým i přes snahu záchranářů podlehla. Bližší okolnosti případu prověřují kriminalisté, kteří na případu intenzivně pracují.


 

V Havířově hořel kontejner na odpad
Havířovští policisté šetří přestupek proti majetku, ze kterého je podezřelý dosud neznámý pachatel. Ten měl v sobotu večer způsobit požár plastového kontejneru modré barvy, na papírový odpad, který tímto z velké části shořel. Ke skutku došlo v Havířově Šumbarku, na ulici Marie Pujmanové.


Vloupání do sklepa
Karvinští policisté pátrají po zloději, který se v noci ze soboty na neděli vloupal do sklepa v Karviné Novém Městě na ulici Jaroslava Vrchlického. Pachatel se vloupal do společné kolovny domu, která se nachází v suterénu. Z této posléze odcizil pánské horské jízdní kolo v hodnotě 24.000 korun. Poškozením zámku a zárubní dveří způsobil škodu ve výši 2.000 korun. Policisté skutek šetří pro přečin krádeže.


 


 

 

Tisková zpráva ze dne 5.8.2013


 

Miroslav Kolátek

vytisknout  e-mailem