Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Víkendové události

Karvinsko - vloupání do restaurace, požár kontejnerů, krádež kol z vozidla... 

 Vloupání do restaurace
V Orlové Městě, na ulici Klášterní, se během noci z pátku na sobotu vloupal neznámý zloděj do tamní restaurace. Po vypáčení okna vnikl do prostor restaurace, ve kterých následně vypáčil tři hrací automaty. Z automatů odcizil finanční hotovost ve výši téměř 17 tisíc korun. Svým jednáním dále způsobil škodu poškozením automatů ve výši 10 tisíc korun. Policisté skutek šetří pro přečin krádeže a poškození cizí věci.

Požár kontejnerů na odpad
V brzkých ranních hodinách v neděli došlo v Českém Těšíně ke shoření dvou plastových kontejnerů na odpad. Neznámý vandal na ulici Střelniční úmyslně zapálil zelený kontejner na tříděný komunální odpad, od kterého vzňal i vedle stojící černý kontejner na směsný komunální odpad. Shořením kontejnerů došlo ke škodě ve výši 9 tisíc korun. Policisté skutek šetří pro přečin poškození cizí věci.

 

Poškrábal celé auto
V Havířově Městě, na ulici Na Nábřeží, poškrábal v noci ze soboty na neděli neznámý vandal zaparkované osobní motorové vozidlo Škoda Octavia. Na vozidle udělal několik různě dlouhých vrypů do laku vozidla na všech jeho částech. Poškodil všechny dveře, přední i zadní blatník, kapotu, dveře zavazadlového prostoru i zadní spoiler. Svým jednáním způsobil majiteli vozidla škodu za téměř 28 tisíc korun. Policisté skutek šetří pro přečin poškození cizí věci.

 

Vozidlo zůstalo bez kol
Orlovští policisté šetří přečin krádeže, ze kterého je podezřelý dosud neznámý zloděj. Ten v Orlové Městě, na ulici Bezručova, během noci ze soboty na neděli odcizil z nepojízdného vozidla Kia Sorento celkem 4ks hliníkových kol s pneumatikami v hodnotě 20 tisíc korun.


 

Miroslav Kolátek

vytisknout  e-mailem