Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Víkendové události

Bruntál - vloupání do restaurace a jiné... 

Vloupání do restaurace

Vrbenští policisté zahájili v pátek 23. 3. 2018 úkony trestního řízení pro podezření z přečinu krádeže a poškození cizí věci v souvislosti s vloupáním v Andělské Hoře. Prozatím neznámý pachatel násilně vnikl v době od 22. do 23. 3. 2018 do restaurace, kterou prohledal. Odcizil nalezenou finanční hotovost přesahující 37 tisíc korun a poškodil zařízení v hodnotě 5 tisíc korun.

Víkend na silnicích

Dopravní policisté řešili v průběhu víkendu celkem čtyři nehody, při kterých došlo ke dvěma zraněním. Jedna nehoda byla pod vlivem alkoholu a jedna střet se zvěří. Hmotné škody přesáhly částku 320 tisíc korun. O víkendu také prováděli policisté u dvou nehod asistence.

V sobotu 24. 3. 2018 v 13:45 hodin v Holčovicích řídila 55letá žena vozidlo Peugeot a z důvodu únavy usnula. Vyjela mimo silnici, kde se střetla se stromem a pak ještě i s kontejnery na odpad. Způsobená škoda činí 203 tisíc korun. Ke zranění osob nedošlo.

Pod vlivem alkoholu jel na bicyklu

Dopravní policisté zastavili a kontrolovali dne 24. 3. 2018 v Třemešné 27letého cyklistu, který jel na neosvětleném jízdním kole za snížené viditelnosti. Provedli u cyklisty také dechovou zkoušku, která byla s pozitivním výsledkem a hodnoty se pohybovaly kolem2 promile. Přestupkové jednání muže oznámí správnímu orgánu k projednání.

Pod vlivem alkoholu napadal rodiče

Bruntálští policisté byli přivoláni dne 24. 3. 2018 na ulici náměstí Jana Žižky, kde došlo v jednom z bytů k fyzickému napadení. Na místě zjistili, že 31letý muž měl po slovní rozepři napadnout verbálně a poté i fyzicky své rodiče. Muže, který byl pod vlivem alkoholu (dechová zkouška vykázala hodnoty kolem 2 promile) policisté zajistili a převezli na záchytnou stanici do Opavy. Je podezřelý z přestupku proti občanskému soužití.

Poškození obecního majetku

V obci Třemešná ze soboty 24. na neděli 25. 3. 2018 poškodil prozatím neznámý pachatel či pachatelé podél místní komunikace dopravní a místní značky, kovové zábradlí v celkové hodnotě prozatím vyčíslené na 25 tisíc korun. Zábradlí nalezli policisté v korytě místního potoka. Případ prověřují jako podezření z přečinu poškození cizí věci.

komisař por. Bc. Pavla Jiroušková

26. 3. 2018

vytisknout  e-mailem