Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Víkendové události na Karvinsku

Karvinsko - zahoření plastových kontejnerů, odcizené kolo před obchodem a další zprávy 

 pátek:

Zahoření plastových kontejnerů
V noci ze čtvrtku na pátek dosud neznámý vandal v Havířově Městě na ulici U Stadionu zapálil dva platové kontejnery na odpad. Zasahující jednotka hasičů oheň uhasila, avšak kontejnery shořely natolik, že se staly neupotřebitelnými. Odhadovaná škoda na obou kontejnerech činí okolo 8.000 korun. Pachatel se tímto dopustil přečinu poškození cizí věci, za který mu hrozí až jeden rok odnětí svobody.


sobota:

Šel do restaurace pro kávovar
V noci z pátku na sobotu se neznámý zloděj vloupal do restaurace na ulici Rydultowská v Orlové. Po vypáčení vstupních dveří vstoupil do restaurace, kterou prohledal a nakonec si sebou odnesl kávovar v hodnotě 20.000 korun. Poškozením vstupních dveří navíc způsobil škodu ve výši dvou tisíc korun. Policie skutek šetří pro přečin krádeže.

neděle:

Do obchodu na kole, zpátky pěšky
Nemilou zkušenost zažil v neděli v poledne devětačtyřicetiletý muž polské národnosti. V Karviné Fryštátě na ulici Nádražní nechal své kolo uzamčené před jedním z obchodů tamního obchodního centra. Když po dvaceti minutách přišel zpět na místo, zjistil, že mu neznámý zloděj přestřihl zámek a kolo odcizil. Odcizené kolo mělo hodnotu 24.000 korun. Karvinští policisté skutek šetří pro přečin krádeže.


 

nprap. Miroslav Kolátek

vytisknout  e-mailem