Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Víkendové události na Karvinsku

Havířov - zahoření plastových kontejnerů, krádež časopisů... 

 Krádež časopisů
Během páteční noci se neznámý pachatel dopustil přečinu krádeže vloupáním do plechové bedny s tiskem. V Havířově – Prostřední Suché, na ulici Před Tratí vypáčil kovovou petlici na zmiňované bedně pro tisk a z této následně odcizil celkem 82 kusů různých časopisů a 8 kusů dvd nosičů. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 4.600 korun.

Zahoření kontejnerů na odpad
V pátek večer došlo na ulici Slezská v Havířově Městě k požáru plastových kontejnerů na odpad. Shořel modrý kontejner na papír, zelený na komunální odpad, bílý kontejner na sklo a z jedné strany ohořel i žlutý kontejner na plasty. Policisté pátrají po doposud neznámém pachateli, který se tímto jednáním dopustil přečinu poškození cizí věci. Způsobená škoda byla vyčíslena na 18.000 korun.


Krádež pečiva
V noci z pátku na sobotu se dosud neznámý zloděj vloupal do prostor sloužících k uložení pečiva. V Karviné Novém Městě, na ulici Jánského se v zadní části zdejšího obchodu násilím vloupal do úložiště pečiva, ze kterého odcizil různé druhy sladkého pečiva v hodnotě 500 korun. Násilným vniknutím rovněž způsobil i škodu na majetku v hodnotě 500 korun. Policisté skutek šetří pro přečin krádeže.


 

Miroslav Kolátek

vytisknout  e-mailem