Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Víkendové události z Jesenicka

"Zranil bratra", "Vloupal se do auta", "Nemohou zasněžovat", "Kradl alkohol" 

Zranil bratra
Těžké ublížení na zdraví způsobil 59letý muž svému 68letému bratru z Jeseníku. 3. prosince mezi oběma došlo k hádce. Mladší z dvojice napadl svého bratra francouzskou holí a po incidentu odešel. Když se vrátil zpět, našel bratra na zemi . Muže odvezla záchranka do nemocnice, kde bylo zjištěno, že utrpěl těžké poranění hlavy s vnitřním krvácením. Muž byl letecky transportován do nemocnice v Olomouci, kde byl operován. Útočník je podezřelý ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví, za což mu hrozí až osmileté vězení.

Vloupal se do auta
Neznámý pachatel se vloupal z noci na 6. prosince do osobního vozidla Škoda Octavia. To bylo zaparkované ve Zlatých Horách na parkovišti. Lapka rozbil boční okno u spolujezdce a z vozidla odcizil antiradar. Poškozenému 30letému muži způsobil škodu ve výši 18.000,- Kč.

Nemohou zasněžovat
Provozovatelům vleku na Ramzové neznámý pachatel zkomplikoval přípravu zimní sezónu. Z noci na 4. prosince odcizil dva kompresory ze sněžných děl. Navíc u jednoho poškodil elektroinstalaci. Sněžná děla tak vyřadil z provozu a poškozené firmě způsobil škodu ve výši 92.000,- Kč.

Kradl alkohol
Krádež alkoholu z jednoho skladu v Jeseníku šetří jesenická policie. Neznámý pachatel v průběhu sedmi měsíců odcizil z areálu firmy celkem 169 litrových láhví vodky. To i přes elektronické zabezpečení celého areálu. Poškozená firma vyčíslila škodu na necelých 40.000,- Kč. 

 


por. Jiří Černěnko
tiskový mluvčí

vytisknout  e-mailem