Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Víkendové zpravodajství

Na silnici vyhasl jeden lidský život  

     Policisté svitavského regionu od pátku do nedělní půlnoci zpracovali 56 čísel jednacích, z toho 20 přestupků a 12 trestných činů. Policisté veSvitavách řešili vloupání do bytu, krádež kabelky i poškození vývěsní desky naučné stezky. V Litomyšli v pátek ráno provedli policisté ohledání místa činu a zahájili úkony trestního řízení ve věci vloupání do objektu bývalého kravína. Jevíčské policisty přivolal 66letý muž, kterému při koupání neznámý pachatel odcizil  z volně odložených oděvních svršků  klíčenku s klíčemi od bytu i vozidla a mobilní telefon. Policisté věc řeší jako přestupek. Na zahradní zábavu byla přivolána hlídka policistů z Poličky, kdy 21letou ženu fyzicky, ránou do obličeje, napadl pravděpodobně 23letý muž. Pětadvacetiletému muži v Moravské Třebové odcizil neznámý pachatel v místní restauraci mobilní telefon, který si majitel cení na částku převyšující 4 tisíce korun.
Skupina dopravních nehod vyjížděla k 9 dopravním nehodám. Tři účastníci dopravní nehody byli zraněni lehce, jedna osoba přišla o život, u jednoho z účastníků byl zjištěn alkohol. Skupina silničního dozoru uložila pokuty ve výši 12 tisíc korun za 11 přestupků.
Na tísňovou linku 158 přijali operační důstojníci od pátku do neděle celkem 126 oznámení, 70 z nich bylo využito a zbývajících 56 nesouviselo s prací policie.

vytisknout  e-mailem