Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Víkendové zprávy

Karvinsko - odnětím svobody na jeden rok až pět let bude pachatel potrrestán způsobí-li svým jednáním větší škodu... 

Pátek - 8. července
Karviná - Na Kašparové ulici, městské části Hranice, někdo odcizil kapotu. Zloděj v noci na pátek  nejprve rozbil okno dveří vozidla Škoda Fabia. Zevnitř vozidla si neprve otevřel kapotu a demontoval ji. Odcizením majitelce způsobil škodu ve výši 7 000 Kč, poškozením 1 000 Kč.
Petřvald- Zatím neznámý poberta násilně vnikl do místní prodejny potravin. S sebou si odnesl různé druhy alkoholických nápojů a cigaret. Škoda bude upřesněna po provedené inventuře, jistě přesáhne 5 000 Kč.
Karviná - Policisté přijali oznámení o krádeži transformátoru. Pod mostem, přes železniční trať, v kolejišti na ulici Bohumínské, neznámý pachatel odcizil stykový transformátor DT02. Poškozené společnosti krádeží způsobil škodu ve výši 70 000 Kč. Policie zahájila šetření přečinu krádeže s hrozbou trestní sazby odnětí svobody v rozpětí od roku až pěti let.
Sobota - 9. července
Karviná - Poškodil kabely a trubice. Majitel rodinného domu zjistil, že kdosi na domě zničil klimatizaci. Neznámý pachatel se z rodinného domu pokusil odcizit klimatizaci. Poškodil přívodní kabely a trubice, samotnou klimatizaci po poškození zanechal na místě. Nicméně poškozením majiteli způsobil škodu ve výši 25 000 Kč.
Orlová - Pracovní stroje odstavili na oploceném firemním pozemku. Pachatel vyhnul oplocení a dostal se ke strojům. Následně z kolových nakladačů odcizil dva chladiče. Majiteli poškozené firmy způsobil škodu ve výši 400 500 Kč. Ke krádeži došlo v době od sobotního rána do ranních nedělních hodin. V případě dopadení pachateli hrozí odnětí svobody od jednoho roku do pěti let.
Neděle - 10. července
 
Havířov - Neznámý pachatel krádeží způsobil škodu bezmála 64 000 Kč. V noci na neděli v městské části Životice, na ulici Ovocná, u rodinného domu vypáčil dveře zahradního domku. Z místa odcizil zahradní traktor Castel Garden. Policisté zahájili šetření přečinů krádeže a porušování domovní svobody. Pachateli za tyto přečiny hrozí až pětileté odnětí svobody.
por. Mgr. Zlatuše Viačková
komisař PIS Karviná
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

vytisknout  e-mailem