Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Víme, kdo kradl v baru

CHOMUTOV - Muž byl v minulosti již odsouzen za loupež, Opět do tabáku, Poprali se v dílně.... 

Víme, kdo kradl v baru
Od minulého měsíce jsme pátrali po totožnosti neznámého pachatele, který kradl v baru v Tyršově ulici. Nad ránem přišel neznámý muž do baru a využil chvilkové nepozornosti obsluhy ke krádeži. Kasírtašku s hotovostí ve výši 19.500 korun sebral z poličky pod barem. Chomutovští policisté nyní sdělili podezření z krádeže 27letému muži z okresního města. Není to jeho první porušení zákona, policisté zjistili, že za loupež byl odsouzen Okresním soudem Chomutov v roce 2009 k nepodmíněnému trestu odnětí svobody. Vyšetřování nadále pokračuje.

Opět do tabáku
Chomutovští policisté zadrželi včera nad ránem 61letého muže z okresního města při vloupání. Tentokrát se snažil dostat do prodejny s oblečením a to přímo na náměstí. Dlažební kostka výlohu nerozbila, ale poškodila. Oprava bude stát nejméně 10 tisíc korun. Muž je policistům dobře znám, není to v poslední době jeho jediné vloupání, kterého se dopustil. Od 22. dubna 2015 takto jednal celkem v pěti případech. Třikrát se vloupal do prodejny tabáku, jednou do sportovního centra a naposled to byl obchod s oblečením. Všude hledal stejnou věc – cigarety. Ve věci je vedeno zkrácené přípravné řízení, muž je podezřelý z krádeží a poškození cizí věci.

Poprali se v dílně
Incident v dílně chomutovské školy vyšetřují policisté. Dva 18letí mladíci se nejdříve pohádali, a následně začaly létat facky a pěsti. Zranění jednoho z napadených si vyžádalo ošetření u lékaře s následnou dobou léčení a neschopností. Okolnosti celého případu nadále vyšetřují policisté, jednání vyhodnotili jako výtržnictví a
pokus o ublížení na zdraví.

Na výzvu nereagoval
Zpronevěru vyšetřují kriminalisté v Kadani. 23letý muž uzavřel smlouvu s poškozenou společností na spolupráci při provozování sázkových zařízení v baru. Při vyúčtování mu však vznikla pohledávka ve výši 100 tisíc korun, kterou měl uhradit. To však přes výzvy do současné doby neučinil a na urgence nereaguje. V případě odsouzení může podezřelý skončit až na pět let za mřížemi.

Další pozitivní test
Na sídlišti Písečná v Chomutově kontrolovala policejní hlídka projíždějící vozidlo Opel Corsa. Řidič, 36letý obyvatel Jirkova se podrobil testu na přítomnost zakázaných návykových látek, který byl pozitivní. Svoji jízdu musel ukončit a byl převezen na odběr krve. Ve věci bude vedeno zkrácené přípravné řízení.

15. května 2015
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 


 

vytisknout  e-mailem