Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vítězství policistky ve Francii na závodu Spartan Ultra Beast

MLADOBOLESLAVSKO – Policistka byla nejrychlejší ženou závodu ve své kategorii. 

Chloubou mladoboleslavské policie je 35 letá npor. Mgr. Ladislava Zábranská, která je služebně zařazena jako zástupkyně vedoucího Obvodního oddělení policie v Mladé Boleslavi pod Krajským ředitelstvím policie Středočeského kraje.

Před několika dny se umístila jako nejlepší žena ve své kategorii na nejtěžším závodu své sportovní kariéry Spartan Ultra Beast, kde pokořila vrchol Pointe de Nyon ve francouzských Alpách na náročné trase měřící 52 kilometrů s 60-ti překážkami, kdy nastoupala výškově 3 600 metrů nad mořem. Vítězství policistce vyneslo kvalifikaci na mistrovství světa Spartan Ultra Beast, které se bude konat v listopadu ve Švédsku. 

Vítězství policistky ve Francii na závodu Spartan Ultra BeastVítězství policistky ve Francii na závodu Spartan Ultra Beast

Mezi její další sportovní úspěchy tohoto roku patří 3. místo ve Spartan ve Vratislavicích, 2. místo v Kutné Hoře na trati Super a 6. místo na trati Sprint. V Rakousku obsadila 4. místo a dvě 6. místa a koncem června vybojovala v maďarských Eplénách rovněž 4. pozici a dvě 5. místa.

Koncem loňského roku se  umístila na 10. místě světového žebříčku ve své kategorii na Spartan Race Trifeckta World Championship v Řecku ve Spartě.

10. místo na světovém Spartan Race Trifeckta World Championship10. místo na světovém Spartan Race Trifeckta World Championship

Policistka se extrémním překážkovým závodům typu Gladiator Race, Spartan a Predator Race věnuje od roku 2015. Díky usilovné přípravě dosahuje i v letošní sezóně výborných výsledků nejen v České republice, ale i v zahraničí.

Ke všem sportovním úspěchům kolegyni gratulujeme a přejeme jí nejen výbornou fyzickou a sportovní kondici, ale i úspěchy v pracovním a osobním životě.

por. Bc. Lucie Nováková
tisková mluvčí
P ČR Mladá Boleslav
12. července 2019

vytisknout  e-mailem