Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Vítězství ve střelbě

Máme titul mistra 

Titul absolutního vítěze policejního Mistrovství ve střelbě ze služebních krátkých zbraní opět obhájil východočeský policista

Ve dnech  28. a 29. května 2008 se konalo na střelnici v Žalanech u Teplic Mistrovství České republiky Policie ČR ve střelbě ze služebních  krátkých zbraní.

Akce se zúčastnilo okolo 90ti policistů z celé České republiky, zařazených na různých útvarech Policie ČR. Jednalo se o nejlepší střelce, kteří se na toto mistrovství nominovali z krajských soutěží a na tomto klání reperezentovali svůj region.

...pro střelce bylo připraveno celkem osm střeleckých situací, které měly prověřit schopnosti jako všestrannost, pohotovost, rychlost a zejména umění vyhodnotit správně situaci...závodníci byli vystaveni situacím, které nebyly jednoduché a přibližovaly se co nejvíce realitě policejního zákroku...

Každý region na toto mistrovství vyslal dvě tříčlenná družstva, řazená do dvou skupin dle služebního zařazení. Východočeská správa vyslala na toto mistrovství 6 policistů, rozdělených do dvou družstev.

Družstvu ve složení prap. Bc. Miroslav Zapletal, prap. Dušan Vybíhal a prap. Vladimír Vasil se loňské prvenství obhájit nepodařilo, skončilo však na pěkném 2. místě.

Mistrem republiky ve střelbě se stal opět východočeský policista prap. Bc. Miroslav Zapletal, který převzal putovní pohár policejního prezidenta a zároveň tak obhájil loňský titul absolutního vítěze obou skupin.

Fotogalerie: Mistrovství policie ve střelbě

 

vytisknout  e-mailem