Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Vlákal dívku do auta, podařilo se jí utéct

KRAJ: Kriminalisté pátrají po vozidle i jeho řidiči 

 Aktualizace:            

Kriminalistům se na základě zjištěných informací od poškozené a svědků podařilo vyhotovit identikit možného pachatele (viz. níže).
Mělo by se jednat o muže:
  • Věk 25 - 30 let
  • Výška 175 - 180 cm
  • Vlasy tmavě hnědé, středně husté

V době útoku měl na sobě šedou mikinu (příp. triko s dlouhým rukávem) a světle modré rifle.

 Intenzivní šetření dále pokračuje a zpracovávají se i poznatky od občanů, kteří se ozvali na základě včerejší výzvy ve sdělovacích prostředcích.  
Policie ČR děkuje za spolupráci!

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

            Od včerejšího odpoledne policisté pátrají po muži, který měl vlákat do svého vozidla osmiletou dívku. Celá událost se odehrála včera krátce po patnácté hodině v obci Ořechov, v ulici Divadelní před domem číslo 18. Podle prvotních informací se dívka vracela ze školy a zastavilo u ní tmavé vozidlo, jehož řidič holčičku vlákal dovnitř. Dívce se však podařilo z auta utéct. Neznámý muž se ve slepé ulici s vozidlem otočil a z místa ujel. Policii kontaktoval otec vyděšené dívky o čtvrt na čtyři.

Jakékoliv bližší informace, které by mohly kriminalistům pomoci při pátrání (zejména poznatky týkající se řidiče, typu vozidla, registrační značky, dalším směru jízdy apod.), prosím sdělte ihned na telefonním čísle 974 625 940, 974 621 326 případně můžete využít tísňovou linku 158.

Zveřejněné informace by měly být také impulsem pro rodiče. V případě, že se dítě již v minulosti svěřilo s podobnou zkušeností, také prosím kontaktujte Policii ČR.

Zvukový záznam: Ořechov.mp3
 

nprap. Bc. Andrea Straková

25. listopadu 2010

 


 


 

Odkazy do noveho okna

identikit

identikit 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem