Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vlezl do cizího bytu a tam snědl rizoto

MOST - Čelí trestnému činu porušování domovní svobody.  

 

Drzost některých lidí nezná hranic. O tom se v těchto dnech mohla přesvědčit žena z Litvínovska. Ta šla v ranních hodinách vyvenčit psy a nechala odemčené bytové dveře. Když se po půlhodince vrátila, na pohovce v bytě seděl nezvaný host a jedl rizoto. Jídlo si měl vzít z lednice poškozené. Žena na něj zakřičela, ať odejde. Na to návštěvník nereagoval a měl pokračovat v konzumaci. Poškozená na pomoc přivolala syna. Ani on neuspěl. Muž měl prohodit, že odejde, až to dojí. Z pohovky ho měla zvednout až slova o přivolané policii. Lomští policisté muže z Litvínovska zadrželi u domu, kam bez pozvání vlezl. Chuť na rizoto ho přišla draho, na služebně si od strážců zákona vyslechl sdělení podezření z trestného činu porušování domovní svobody. Zkonzumované jídlo si poškozená vyčíslila na třicet korun.


 

Někdo ukradl oplocení

Oplocení v délce dvaceti metrů ukradl někdo cizí v obci na Mostecku. „Kari síť“ byla předtím natažená kolem parcely. Poškozený ji ocenil na 5.500 korun. Po pachateli nyní pátrají obrničtí policisté a věc šetří jako trestný čin krádeže.


 

Ukradl cigarety

Téměř šest desítek kartonů cigaret zmizelo z prodejny tabáku v Litvínově. Na svědomí to má neznámý poberta. Krádeží způsobil škodu v částce 41.300 korun a poškozením objektu 700 korun. Případem se zabývá litvínovské obvodní oddělení.


 

por. Alena Bartošová

KŘP Ústeckého kraje

28. června 2013


 

vytisknout  e-mailem